NVDO Media

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) vertegenwoordigt 300.000 professionals in de onderhoudsbranche. Deze professionals zijn werkzaam in diverse sectoren, zoals chemische industrie food & beverage, weg- en waterbouw, gebouwde omgeving, infra en manufacturing. De professionals werken verspreid over heel Nederland bij multinationals, maar ook bij kleinere bedrijven.

De NVDO vertegenwoordigt de Nederlandse Onderhoudsmarkt die een omvang heeft van tussen de 30 en 35 miljard euro, wat overeenkomt met zo’n 4% van het BBP. De totale sector biedt werkgelegenheid aan zo’n 300.000 onderhoudsprofessionals. Daarmee is ongeveer 4% van de werkzame bevolking in Nederland actief in de onderhoudssector. De NVDO Maintenance Academy Studiegids en het vakblad Asset Management zijn unieke kansen om u, als leverancier van producten, diensten en opleidingen, te profileren in het hart van uw doelgroep.

Vakblad Asset Management

Vakblad Asset Management (VAM) richt zich op de totale keten van Asset Management. Vakinhoudelijke artikelen wisselen elkaar af en belichten de totale scope van Asset Management. VAM besteedt niet alleen aandacht aan onderhoud, maar legt haar focus op de totale keten.

Oplage: 2.650
Frequentie: zes keer per jaar.

NVDO Maintenance Academy Studiegids

Speciaal voor die beroepsgroep biedt de NVDO Maintenance Academy het meest complete bij- en nascholingsaanbod. Het portfolio zorgt voor persoonlijke én professionele ontwikkeling van de branche. Alle onderdelen in de NVDO Maintenance Academy bieden nieuwe kennis, nieuwe inzichten en nieuwe praktijken.

Oplage: 4.000
Frequentie: één keer per jaar.

Digitale nieuwsbrief

Via de tweewekelijkse nieuwsbrief blijven de leden op de hoogte van het laatste nieuws en recente, relevante ontwikkelingen in hun vakgebied.

Wilt u ook effectief uw doelgroep bereiken?

Dat kan! Wij hebben voor u een crossmediaal aanbod waarmee u onder de aandacht komt van professionals in de onderhoudsbranche.