NVRD Media

De Koninklijke vereniging voor afval- en reinigingsmanagement (NVRD) verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD vertegenwoordigt 90% van alle gemeenten en 100% van de overheidsge­domineerde bedrijven die actief zijn op het gebied van afvalbeheer en reiniging. Profiteer van effectieve exposuremogelijkheden in het vakblad GRAM, op de website, in de digitale nieuwsbrief óf als sponsor van een van de events.

Vakblad GRAM

Uit onderzoek onder de leden van de NVRD blijkt dat zij het tijdschrift GRAM beschouwen als hun belangrijkste informatiebron en beoordelen de vorm en inhoud als zeer positief. GRAM biedt een bijzonder podium aan toeleveranciers om onder de aandacht te komen van Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven.

Oplage: 1.250
Frequentie: acht keer per jaar.

Digitale nieuwsbrief

Tweewekelijks ontvangen de NVRD leden de NVRD nieuwsbrief.
Totaal aantal abonnees is 3.250.

Website NVRD.nl

De website www.nvrd.nl is de officiële website van de NVRD.
Per maand levert de website 2.500 unieke bezoekers en 9.700 pageviews.

NVRD-events

Wilt u onder de aandacht komen van professionals in de afval- en reinigingsbranche? Dat kan! Er zijn verschillende sponsormogelijkheden voor de volgende events:
Afvalconferentie, Gladheidbestrijdingscongres, Jaarcongres en de Kennisbijeenkomsten.

Wilt u ook effectief uw doelgroep bereiken?

Dat kan! Wij hebben voor u een crossmediaal aanbod waarmee u onder de aandacht komt van professionals in de afval- en reinigingsbranche.