VHG Media

De Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is de branchevereniging van hoveniers, groenvoor­zieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VGH behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied.

Behoren de ondernemers in het groen tot uw doelgroep en bent u van plan om hen effectief te benaderen? Dan vormen de VHG-media hiervoor het ideale platform. De mediakanalen zijn crossmediaal bestaande uit het magazine, de website en de digitale nieuwsbrief.

VHG Magazine

In het VHG-magazine dat zes keer per jaar uitkomt, worden leden op de hoogte gehouden van onder andere ontwikkelingen in de branche en nieuwe technieken .

Oplage: 1.550
Frequentie: 5 keer per jaar.

Digitale nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief krijgen 1.500 abonnees wekelijks een overzicht van de meest recente, relevante, opvallende en interessante ontwikkelingen in het vakgebied.

VHG.org

De website www.vhg.org is de officiële website van de VHG. Gemiddeld aantal pageviews per maand: 26.500, gemiddeld aantal bezoekers per maand: 4.600.

Wilt u ook effectief uw doelgroep bereiken?

Dat kan! Wij hebben voor u een crossmediaal aanbod waarmee u onder de aandacht komt van hoveniers en groenvoorzieners.