AVS

De Academie en Vakvereniging voor Schoolleiders (AVS) is de vak- en beroepsorganisatie voor alle leidinggevenden in het speciaal-, basis- en voortgezet onderwijs: van adjunct-directeur en middenmanager tot (bovenschools) directeur.


Uitdaging

In een bijna twintig jaar durende samenwerking, zijn er meerdere uitdagingen aan ons voorgelegd. De meest prominente en actuele uitdaging is op welke wijze Elma Media de communicatiemiddelen succesvol kan exploiteren.

Oplossing

Elma Media heeft een dedicated AVS-salesteam samengesteld. Hierdoor hebben wij nieuwe adverteerders aan de AVS-media weten te binden en laten doorgroeien naar vaste adverteerders. De kring van adverteerders is verruimd en er is een brede en vaste kern businesspartners voor de vereniging ontstaan. Dit vergt salesinvesteringen, maar zorgt voor een hogere mate van continuïteit van de media-inkomsten. In de AVS-media leidde onze aanpak, ondanks een dalende advertentiemarkt, tot een inkomstenstijging.

Resultaat

Een tevreden en blije opdrachtgever die ook in de toekomst nog vele vraagstukken aan ons voor zal leggen. De mediamix is de afgelopen jaren gewijzigd en we hebben als adviseur en sparringpartner onze toegevoegde waarde op meerdere fronten aangetoond.

Recente projecten

Wilt u ook advies?