LBRT

De LBRT (Landelijke beroepsvereniging voor Remedial Teachers) is opgericht voor alle remedial teachers in het gehele onderwijsspectrum. Daarnaast kunnen remedial teachers die werkzaam zijn vanuit een eigen praktijk zich bij de LBRT aansluiten.

Uitdaging

LBRT was op zoek naar een meedenkende mediapartner voor haar magazine en nieuwsbrief. In deze communicatiemiddelen komen onderwerpen als diagnostiek, behandeling van taal- en rekenproblemen alsmede van motorische problemen en de bruikbaarheid van remedial teaching binnen het onderwijs aan bod. Het magazine geeft ook aandacht aan recensies op het gebied van nieuw op de markt geïntroduceerde boeken, methodes en spellen.

Oplossing

LBRT had regelmatig al contact met één van onze communicatieadviseurs over de advertentieverkoop. Dit prettige contact en de aantoonbare expertise die zij hadden ondervonden, deed hen besluiten om samen met Elma Media te gaan werken. Wij hebben de markt in kaart gebracht en weten als geen ander hoe we de toeleveranciers in verbinding kunnen brengen met de leden van het LBRT.

Resultaat

Het magazine voor Remedial Teachers is een uitgave en gewaardeerd vakblad dat draait om inspireren, kennis delen en het voeden van het inhoudelijk debat voor alle leden. Door adverteerders crossmediaal een podium te kunnen bieden, zorgen we voor extra inkomsten waardoor we het blad en de nieuwsbrief nog krachtiger kunnen neerzetten.

Recente projecten

Wilt u ook advies?