Montessori

De Nederlandse Montessori Vereniging (NMV) is de vereniging voor schoolbesturen, managementleden, schoolleiders en leraren op montessorischolen. De NMV heeft als missie: het bevorderen en (doen) ontwikkelen van opvoeding en onderwijs volgens de beginselen en werkwijzen van Maria Montessori en het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van het montessorionderwijs.

Uitdaging

Elma Media is al meer dan zeventien jaar de mediapartner van deze mooie vereniging. In de loop van de tijd hebben zich meerdere uitdagingen aangediend. Een aantal jaren geleden werd gevraagd hoe Elma Media tegen het moderne medialandschap aankijkt en hoe we het magazine kunnen blijven uitgeven zonder dat de kosten hoeven te stijgen.

Oplossing

Door de inzet van ons salesteam weet Elma Media als geen ander hoe zij adverteerders kan binden aan de NVM-media. Onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs draagt bij aan een succesvolle exploitatie van de NVM-media. Daarnaast hebben we de uitgave gemoderniseerd en monitoren we de behoeften van de adverteerders.

Resultaat

Een magazine dat leden inspireert en verbindt. Daarnaast signaleert en kent ons salesteam de wensen van de adverteerders en vertaalt deze naar passende commerciële proposities. Op deze manier creëren wij tevreden, trouwe en betrokken adverteerders en kunnen we de uitgave financieel aantrekkelijk uitbrengen dankzij een goede advertentieverkoop.

Recente projecten

Wilt u ook advies?