NVTL

De Nederlandse Vereniging voor Tuin- en landschapsarchitectuur (NVTL) is de enige Nederlandse beroepsvereniging voor tuin- en landschapsarchitecten en ontwerpers. Hun vele nationale en internationale leden vertegenwoordigen het allerbeste van de branche.


Uitdaging

De NVTL was op zoek naar een meedenkende pro-actieve (kennis)partner die een commerciële propositie kon samenstellen met als doel (potentiële) partners te enthousiasmeren en de leden verder te professionaliseren.  

Oplossing

De NVTL is de toegangspoort voor bedrijven om in contact te kunnen komen met hun specifieke doelgroep. Het relevante netwerk en het podium dat de NVTL biedt, is erg waardevol. Middels een unieke propositie kan een potentiële partner of adverteerder haar doelgroep bereiken én kan de NVTL extra inkomsten genereren. Naast het basispakket is het aanvullend mogelijk om de samenwerking (tussen de NVTL en de partner) inhoudelijk verder te intensiveren. De partners die hen helpen om hun missie en doelstellingen te verwezenlijken, krijgen de mogelijkheid een meer inhoudelijk rol te vervullen.

Resultaat

Elma Media heeft voor de NVTL de commerciële propositie samengesteld. Naast de uitwerking hiervan hebben wij de factsheet vormgegeven en conceptcontracten voor de partners opgesteld. De NVTL is erg tevreden en partners willen graag aanhaken bij de NVTL.

Recente projecten

Wilt u ook advies?