VVCM

VVCM is de afkorting van Vereniging Voor Credit Management.


Uitdaging

Het vakblad De Credit Manager is altijd in eigen beheer uitgegeven, voor en door leden, met een eindredacteur en vormgever die aan de wieg van het blad staan. Het landschap van gedrukte media veranderd en traditionele adverteerders migreren nu vaak naar online modellen. Vrijwilligers zijn moeilijker te vinden en het uitgeven van het blad legt een belangrijk beslag op de beschikbare tijd van het secretariaat. De VVCM heeft niet langer de middelen om de kosten te financieren

Oplossing

Om de kosten voor de VVCM te drukken, bieden wij de toeleveranciers een waardevol platform aan. De Credit Manager staat voor nieuws en achtergronden, verrijking en verdieping. Regelmatig komen wetenschappers en professionals aan het woord om hun visie weer te geven.

Resultaat

De leden waarderen het blad erg goed en door de toeleveranciers aan de VVCM te verbinden kunnen de kosten gedrukt worden. “In Elma Media hebben wij een partner gevonden die het risico bij de vereniging weghaalt en de continuïteit kan garanderen. Door de samenwerking met Elma Media hebben we het bereik van de vereniging verder vergroot en het belang van goed credit management voor iedere organisatie op de kaart gezet.”

Recente projecten

Wilt u ook advies?