Nieuws

Energiespecial exclusief voor KNS-leden

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderwerp voor ondernemers. Besparen, zuinigere apparaten, opwekking van energie, zo maar een aantal punten die de aandacht hebben voor het klimaat. Slagers maken hierin stappen en de energiecrisis heeft hier nog een extra bijdrage aan geleverd. Met de Energiespecial zijn informatie, tips en adviezen verzameld voor de leden van Koninklijke Nederlandse Slagers.

Deze special is samengesteld om alle informatie over het thema Energie te bundelen in een magazine. Zo vind je onder andere artikelen die de leden informeren over waar je op moet letten bij het overstappen van een energiecontract, welke subsidies gebruikt kunnen worden bij investeringen en leveranciers aan het woord met besparingstips.
Dit magazine is samen met hun vakblad De Slager verzonden. Deze wordt zo goed gelezen dat gekozen is om ook de special in print uit te brengen.

Tip

In tijden van crisis en verandering, over bijvoorbeeld de energietransitie, wanneer veel informatie verspreid wordt dan is het goed om je te bedenken hoe je je leden hierin kunt helpen. Energie besparen en investeren in duurzaam ondernemen is cruciaal de komende tijd. Daarom is een magazine met een verzameling van belangrijke informatie, tip en adviezen van slagers een mooi middel om het onderwerp onder de aandacht te brengen.