Nieuws

Nieuwe website voor Elma

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het ontwerp en de realisatie van onze nieuwe website. Met ons eigen team hebben we elma.nl in een nieuw, design jasje gestoken en dat is vanaf vandaag voor iedereen online te bewonderen. De ontwikkeling van de nieuwe website was ook het moment om stil te staan bij vragen als: Waar staat Elma voor? Wat is onze toegevoegde waarde en wat is ons doel? 

Elma helpt verenigingen met hun strategie, ledenwerving, conceptontwikkeling en de succesvolle exploitatie van hun mediaportefeuille. Onze aanpak – vaak middels een crossmediale campagne – zorgt voor een effectieve inzet van uw on- en offline media, zodat de vereniging haar leden optimaal kunt bereiken en bedienen. Daarnaast stelt Elma een strategisch acquisitieplan op en ondersteunt volledig bij de advertentieverkoop. Wij zetten onze kennis graag in om branche- en beroepsorganisaties te ondersteunen. Of dat nu gaat om de realisatie en productie van diverse media of de exploitatie daarvan.

Met de vernieuwde website laten we zien dat wij exclusief media- en kennispartner van branche- en beroepsverenigingen zijn. In dit tijdperk zijn professionele netwerken belangrijker dan ooit. Duurzaam succes vraagt om samenwerking, kennisdeling en nieuwe manieren van verbinden. Wij geloven in de unieke rol van branche- en beroepsverenigingen; nu en in de toekomst. Elma Media versterkt de (meer)waarde van verenigingen.

Met een simpele en duidelijke menustructuur navigeert u snel naar de voor u meest relevante content: Expertise, Projecten, Opdrachtgevers, Adverteren, Nieuws, Over ons en Contact.

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje op www.elma.nl