Cumela

Cumela is de brancheorganisatie voor 3.000 specialisten in groen, grond en infra; agrarisch loonwerk, meststoffendistributie, cultuurtechniek en GWW.

Uitdaging

Na een nieuwe huisstijl en na een moderne upgrade van de inrichting van het kantoor werd het ook tijd om het vakblad GRONDIG eens grondig onder de loep te nemen. Zij kwamen hiervoor naar Elma Media toe en vroegen ons met een kritische blik naar GRONDIG te kijken.

Oplossing

Na een uitgebreide kick-off waarbij wij de wensen en uitgangspunten goed in kaart brachten, hebben wij een mooi, dynamisch en overzichtelijk ontwerp gerealiseerd. We hebben de sterke punten behouden en natuurlijk de nieuwe huisstijlelementen gebruikt. Op deze wijze is en blijft GRONDIG herkenbaar als het vakblad van Cumela. Daarnaast besteden we veel tijd aan het bewerken van de foto’s, zodat het een hoogwaardig magazine is. Foto’s zijn een belangrijk onderdeel om de lezer te blijven boeien.

Resultaat

Wij hebben het vakblad Grondig gerestyled en verzorgen nu blijvend de advertentieverkoop, de vormgeving, de beeldbewerking en het drukken en verspreiden van de uitgave. Het vakblad wordt ontzettend goed gewaardeerd door de leden en is een belangrijk communicatiemiddel in de communicatiestrategie.

Recente projecten

Wilt u ook advies?