Dalton

De Nederlandse Dalton Vereniging (NDV) is de vereniging voor alle erkende Daltonscholen. De vereniging biedt de scholen een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaringen bij het vormgeven en verder ontwikkelen van het Daltononderwijs. Het Daltononderwijs is de meest populaire vorm van vernieuwingsonderwijs in Nederland.


Uitdaging

Net als voor vele andere verenigingen werken wij ook voor de NDV al heel wat jaren. En in deze periode werd ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen, een digitale nieuwsbrief met regelmaat te versturen, een jubileumeditie te realiseren én om structureel een magazine uit te brengen.

Oplossing

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Door met elkaar in gesprek te gaan en de wensen en uitgangspunten te bespreken, hebben we de communicatiemix gemoderniseerd.

Resultaat

De website van de NDV hebben wij nieuw leven ingeblazen zodat de website een modern gezicht heeft en de informatie eenvoudiger gevonden wordt. Het resultaat is een professionele website waarin de unieke en essentiële kenmerken van het daltononderwijs tot uiting komen. Daarnaast verzorgen we vier keer per jaar het magazine DaltonVisie. Van vormgeving tot en met verzending. Middels de succesvolle exploitatie kunnen we de mediamix ook financieel aantrekkelijk uitbrengen. Dat vergt een slimme exploitatiebegroting en inzage in de exploitatiekosten. Elma Media helpt u daar graag bij!

Recente projecten

Wilt u ook advies?