NVC

NVC is de vereniging van bedrijven die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. De NVC-lidbedrijven zijn retailers, fabrikanten van FMCG-producten, leveranciers van verpakkingsmaterialen of verpakkingsmachines en dienstverleners (design, testen, vakbeurzen).

Uitdaging

Wij werken al vele jaren samen met de NVC en zij vroeg ons een nieuwe website te ontwikkelen en een jaarlijkse publicatie te verzorgen waarin de NVC zichzelf op de kaart kan zetten.

Oplossing

Onze webbouwers hebben een moderne en goed functionerende website ontwikkeld. Bij aanvang van dit project werden de wensen kenbaar gemaakt en heeft ons team dit weten te vertalen naar een professionele website. Voor de andere uitdaging hebben wij een bladformule ontwikkeld waarin Elma Media de NVC adviseert hoe zij de jaarlijkse special kan inzetten om haar jaarlijkse communicatiedoelstellingen te realiseren.

Resultaat

Elma Media ontwikkelt ieder jaar een special voor de NVC waarin de trends en ontwikkelingen binnen de verpakkingswereld uitgelicht worden. Deze special is gericht op de internationaal georiënteerde professionele lezersgemeenschap in een tweetalig format (Nederlands en Engels). Hiervoor verzorgt Elma Media de opmaak, productie, verspreiding en de advertentieverkoop van de special. Ook vernieuwden wij enkele jaren geleden de website die we onderhouden en regelmatig updaten.

Recente projecten

Wilt u ook advies?