NVDO

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is de toonaangevende brancheorganisatie die ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van beheer en onderhoud betrokken zijn.

Uitdaging

Ook voor de NVDO werken wij al vele jaren. We hebben diverse uitdagingen gekregen van de NVDO waaronder het lanceren van een inhoudelijk sterk verenigingsblad dat onderdeel uitmaakt van de totale communicatiestrategie, tegen niet al te hoge kosten. Een andere vraag die de NVDO bij ons neerlegde, was het creëren van awareness voor de NVDO Academie.

Oplossing

Om de NVDO-leden te bereiken, is het belangrijk dat we media ontwikkelen die aansluiten bij hun behoeften. In het NVDO Vakblad Asset Management (VAM) worden vakinhoudelijke artikelen worden afgewisseld en wordt de totale scope van Asset Management belicht. VAM besteedt niet alleen aandacht aan Maintenance, maar brengt thema’s uit de totale keten van Asset Management onder de aandacht.

Om de NVDO Academie op de kaart te zetten, ontwikkelen we jaarlijks de NVDO Maintenance Academy. Dit is het meest complete bij- en nascholingsaanbod voor 6.000 onderhoudsprofessionals in Nederland. 

Resultaat

Een terugkerend inhoudelijk verenigingsmagazine, een digitale nieuwsbrief en een aansprekende gids waarin de Maintenance Academy op de kaart gezet wordt. Door adverteerders crossmediaal te verbinden aan de NVDO-community kan Elma Media de kosten drukken. En bovenal is het resultaat: een tevreden en blije opdrachtgever.

Recente projecten

Wilt u ook advies?