NVP

De Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) is hét netwerk voor P&O-professionals.

Uitdaging

De NVP was op zoek naar een meedenkende proactieve (kennis)partner op het gebied van media. De NVP had de wens dat deze partner haar kon ondersteunen voor het uitbrengen van het NVP magazine op de volgende onderdelen: redactie, vormgeving, productie, verspreiding en het opstellen van een acquisitieplan. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat het magazine een verlengstuk wordt van de vereniging en echt eigendom van de vereniging is.

Oplossing

Wij hebben een bladformule en een passend en modern ontwerp gemaakt voor het magazine. Het magazine heeft een eigen, unieke functie binnen de communicatiestrategie. Tevens is het herkenbaar voor de leden en is het een verbindende factor tussen de NVP en haar leden. We hebben een redactieteam samengesteld dat zorgt voor interessante, prikkelende en vooral inspirerende verhalen.

Resultaat

Het NVP magazine is een uitgave en gewaardeerd vakblad van het Netwerk voor HR-professionals dat draait om inspireren, kennis delen en het voeden van het inhoudelijk debat voor alle NVP-leden. Door adverteerders crossmediaal een podium te kunnen bieden, zorgen we voor extra inkomsten waardoor we het blad nog krachtiger kunnen neerzetten.

Recente projecten

Wilt u ook advies?