VHG

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters.

Uitdaging

Inmiddels alweer heel wat jaren geleden, wilde de VHG haar communicatiemiddelen moderniseren, professionaliseren en naar een kwalitatiever eindproduct brengen. En dat zonder dat de kosten aanzienlijk zouden stijgen. Een mooie uitdaging die wij wel aan durfden te gaan!

Oplossing

Om het magazine een kwaliteitsimpuls te geven zonder dat de kosten stijgen, zet Elma Media haar salesteam in. Wij leggen de verbinding tussen potentiële adverteerders en de leden van de VHG. Zij krijgen de mogelijkheid om zich te profileren in de VHG-media en tijdens VHG-events.

Resultaat

Onze studio heeft het magazine een kwaliteitsimpuls gegeven én ons salesteam heeft ervoor gezorgd dat door de extra inkomsten die gerealiseerd worden er geen kostenstijging voor de VHG plaatsvindt. Vanzelfsprekend zijn er duidelijke afspraken geweest over de advertentieverkoop, de hoeveelheid advertenties, de type adverteerders en de type advertenties. Wij weten als geen ander wat de belangen van de vereniging zijn en binnen welke kaders/uitgangspunten we kunnen opereren. Het resultaat is een hele mooie en duurzame samenwerking.

Recente projecten

Wilt u ook advies?