VNV

De VNV is de branchevereniging voor de visspecialisten, zowel voor de ondernemers met een winkel als voor hen die ambulant werken op markten of vaste standplaatsen. Zo’n 60% van de doelgroep is aangesloten bij de VNV.

Uitdaging

Via de verschillende kanalen informeren en inspireert de VNV visspecialisten over verschillende onderwerpen op het gebied van ondernemerschap, werkgeverschap en vakmanschap. Dat doen zij via de recent vernieuwde website, een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief en social media als LinkedIn en Facebook. Tot en met vorig jaar verzorgde de VNV twee keer per jaar haar magazine in eigen beheer, één voor de leden, en een tweede voor de gehele sector.

Oplossing

Elma Media verzorgt o.a. de exploitatie van zowel het vakblad De Visspecialist als de digitale nieuwsbrief. Hierdoor is de VNV nu in staat om vier keer per jaar via De Visspecialist met haar achterban te communiceren in plaats van twee keer.

Resultaat

Een mooie samenwerking! De VNV heeft inmiddels ook besloten om in zee te gaan met de Elma EPublisher. Een app waarop de artikelen uit het magazine leesbaar op de telefoon kunnen worden overgenomen, waarop de publicaties van de website worden overgenomen en evt. links naar andere websites gemaakt kunnen worden. Hiermee kunnen de lezers niet alleen dagelijks het laatste nieuws lezen, maar ook het vakblad. Het is uniek dat dit in een app is gecombineerd.

Elma Media verzorgt o.a. de exploitatie van zowel het vakblad De Visspecialist als de digitale nieuwsbrief om op die manier de media crossmediaal en rendabel uit te kunnen brengen.

Recente projecten

Wilt u ook advies?