Nieuws

Oplossing voor hoge prijzen drukwerk en verzending?

De prijzen van drukwerk en verzending zijn het afgelopen jaar flink gestegen als gevolg van stijgende kosten van papier en materialen. Afgelopen maanden ontving Elma Media regelmatig aanvragen van branche- en beroepsverenigingen om hen te ondersteunen bij het drukken en verspreiden van het eigen magazine en/of jaaroverzicht.

Wij bieden het drukwerk tegen voordelige tarieven aan vanwege onze grootschalige inkoopvoordelen. Daarnaast kunnen we het nog budgettair vriendelijker aanbieden op het moment dat we de advertentiewerving kunnen verzorgen.

Elma Media heeft over de jaren een stevige positie opgebouwd bij branche- en beroepsverenigingen. Voor een deel van onze relaties is drukwerk onderdeel van een breder pakket uitgeefdiensten of digitale diensten. Want naast het uitgeven van relevante kwaliteitsmedia voor branche- en beroepsorganisaties hebben wij al meer dan veertig jaar expertise in het succesvol exploiteren van uw mediakanalen. Hierdoor kunnen we het vrijwel kostenneutraal drukken en verspreiden.

Onze stevige drukwerkpositie is gebaseerd op het grote jaarvolume dat we inkopen en de vertrouwenspositie die we hebben opgebouwd in de drukwerkmarkt. Onze relaties profiteren hiervan met lage prijzen voor drukken en sealen van het magazine eventueel in combinatie met onze lage portitarieven.

Wilt u ook kosten besparen op het drukwerk en verspreiding? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op.