NVRD Jaarcongres

Lanceringsdatum

2021

Frequentie

jaarlijks

Sinds de oprichting in 1907 is de NVRD een hechte en herkenbare vereniging. De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. Ontmoeting en verbinding staan al die jaren centraal.

De vraag

Het jaarlijkse NVRD Jaarcongres is een begrip! Al meer dan 40 jaar organiseren zij dit congres bij en met een van de leden. Vanwege corona kon het congres in Eindhoven eerder niet doorgaan.

De oplossing

Door in de huid te kruipen van de toeleveranciers en de potentiële sponsors heeft Elma een waardevolle en relevante propositie neergezet. Elma heeft de toeleveranciers een podium aangeboden om in contact te komen met hun doelgroep. Door goed af te stemmen wat er technisch mogelijk was, waren de verwachtingen aan de voorkant goed gemanaged. Ook konden de sponsors vooraf een kijkje nemen in de digitale omgeving en hun stand tijdig in (laten) richten. Voor de leden en de sponsors is ontmoeting zeer belangrijk. Na het volgen van de verschillende sessies, kon men in een aan andere omgeving rondlopen als avatar en andere deelnemers ontmoeten.

Het resultaat

Op de dag zelf kwam alles samen. Het was een geslaagde dag waarbij zowel de leden als de sponsors positief terug te kijken. Natuurlijk blijft een fysiek jaarcongres de voorkeur houden, maar binnen de mogelijkheden die er waren was het congres een succes en waren de sponsors enthousiast.

Lees hier meer over de samenwerking.