Nieuws

Stichting Voedselbank Langedijk ontvangt donatie van Elma Media

Dinsdag 20 december overhandigde Michiel van Overbeek, directeur van Elma Media een cheque ter waarde van drieduizend euro aan Stichting Voedselbank Langedijk. Natascha Kramer, secretaris van Voedselbank Langedijk, nam de cheque in ontvangst.

Het budget dat Elma Media rond deze tijd normaal gesproken aan relatiegeschenken zou uitgeven, geven ze dit jaar aan een goed doel. Michiel van Overbeek: “Stichting Voedselbank Langedijk staat goed aangeschreven en heeft een sterke regionale binding. Tijdens het overhandigen van de cheque kregen we een rondleiding. Wij zijn erg onder de indruk van het werk dat alle medewerkers en vrijwilligers verrichten.”

Van Overbeek vervolgt: “Voor steeds meer mensen is het niet meer vanzelfsprekend boodschappen te kunnen doen. Als bedrijf kunnen we daar met dit gebaar bij stilstaan en we leveren graag een maatschappelijke bijdrage. Mensen die het financieel zwaar hebben, kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken.”

Op de foto van links naar rechts: Michiel van Overbeek (Elma Media), Natascha Kramer (Stichting Voedselbank Langedijk), Ariën de Jong (Stichting Voedselbank Langedijk), Ellen Marijnissen-Dekker en Silvèr Snoek (Elma Media)