Nieuws

Accountants kunnen weer strijden om de titel ‘Snelste accountant van Nederland’

Komend najaar kunnen accountants uit het hele land opnieuw strijden om de titel ‘Snelste accountant van Nederland’, tijdens de Van Oers Marathon Brabant in Etten-Leur. Voor de tweede keer is dit hardloopevenement het decor van het Nederlandse kampioenschap voor accountants.

Accountants lopen zondag 29 oktober mee met de honderden andere deelnemers op de halve en hele marathon. Ze zijn herkenbaar als deelnemer aan het Nederlandse kampioenschap voor hardlopende accountants. De prijs voor de snelste accountant wordt op beide afstanden uitgereikt aan zowel vrouwen als mannen.

De Van Oers Marathon Brabant vindt jaarlijks plaats op de laatste zondag van oktober in Etten-Leur (Noord-Brabant). Het parcours van de halve en hele marathon brengt deelnemers door het prachtige buitengebied, inclusief bosgebied de Pannenhoef. De NBA is in Etten-Leur aanwezig om alle deelnemende accountants aan te moedigen.

Lid NBA

Accountants kunnen zich inschrijven voor de halve of hele marathon. Vorig jaar namen in totaal 27 lopers deel aan deze extra competitie voor accountants.

Bron: NBA