Nieuws

Een blijvend magazine voor de VGCt

Vorig jaar bestond de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën 55 jaar. Om dit te vieren ging de vereniging op zoek naar het geschikt cadeau voor al hun leden.

“Zoals bij bijna alle verenigingen, hebben ook onze leden veel met elkaar gemeen, maar tegelijkertijd zijn zij totaal verschillende individuen met eigen wensen en interesses. Ook merk je dat het ‘verenigingsgevoel’ over het algemeen bij de jongere generatie leden minder sterk aanwezig is. Een extra uitdaging dus om juist hen meer bij de vereniging te betrekken,” aldus Pieter-Jan van Zwieten (communicatieadviseur VGCt).

Het jubileummagazine is zo goed ontvangen dat er vanaf dit jaar vier keer per jaar een magazine verschijnt. Het eerste reguliere magazine is op 18 maart verschenen en is zeer positief ontvangen door de 7.500 leden.

Voor de jubileumeditie was de keuze op Elma gevallen. “Omdat zij goed begrijpen hoe verenigingen werken en welke uitdagingen daarbij horen, het contact erg prettig en professioneel verloopt en zij de advertentieverkoop voor ons uit handen kunnen nemen”, aldus Pieter Jan. “Elma heeft ons bij het gehele traject van A t/m Z geadviseerd en ons op diverse vlakken ontzorgt.”