Nieuws

Ook Koninklijke Metaalunie kiest voor Elma Media

Wij kondigen met trots aan dat wij mediapartner worden van Koninklijke Metaalunie. Als onderdeel van deze samenwerking nemen wij de realisatie van het gerenommeerde magazine Metaal + Techniek op ons. Deze strategische samenwerking heeft tot doel de positie van het magazine verder te versterken en tegemoet te komen aan de behoeften van  ondernemers in de MKB-maakindustrie.

Metaalunie heeft onlangs haar strategisch plan gelanceerd waarmee het haar leden nog beter gaat ondersteunen en het ondernemerschap en verdienvermogen in de MKB-maakindustrie toekomstbestendig maakt en houdt. Door gebruik te maken van haar uitgebreide kennis en ervaring in de wereld van branche- en beroepsverenigingen, gaat Elma Media samen met Metaalunie de inhoudelijke en strategische koers van Metaal + Techniek verder ontwikkelen en aanscherpen.

“Metaalunie wil de verbinding met leden verder versterken en ziet in Elma een goede partner om dat te realiseren. De kennis die nu al wordt ingebracht, is waardevol. We kijken uit naar een mooie samenwerking de komende jaren.”, aldus Adriaan Vonk, Directeur Dienstverlening en Branches van de Koninklijk Metaalunie.

Metaal + Techniek is hét vak- en verenigingsblad van Metaalunie dat zich richt op ondernemers in de MKB-maakindustrie. Het biedt diepgaande, toegankelijke artikelen, analyses en relevante informatie over de nieuwste ontwikkelingen en trends in de sector. Het magazine heeft een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare bron van informatie en is een essentieel medium voor ondernemers in de MKB-maakindustrie en professionals in en om de sector.

“We zijn verheugd om als exclusieve mediapartner samen te werken met Metaalunie, zegt Silvèr Snoek, Commercieel Directeur van Elma Media. “Het biedt een unieke kans om samen de inhoud en relevantie van Metaal + Techniek verder te versterken. We zullen ons inzetten om hoogwaardige content te leveren en professionals in de MKB-maakindustrie te voorzien van waardevolle informatie en inzichten die hen ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden en het behalen van succes.”