Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in de “verenigingswereld”? Of bent u benieuwd naar recente activiteiten rondom Elma? Bezoek regelmatig onze website of meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
app

Elma Media zet Netwerkapp in voor digitalisering verenigingsland

Elma Media heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten met Inscene Company uit Utrecht om binnen branche- en beroepsverenigingen Netwerkapp te introduceren. Netwerkapp is een perfecte online tool om de interne communicatie en community building binnen branche- en beroepsverenigingen en bedrijven te optimaliseren.

(more…)

De applicatie wordt geheel in de huisstijl van een organisatie opgetuigd, waarmee het overkomt als een eigen product met een eigen specifieke communicatiewaarde.
pasfoto margriet

Uw netwerk biedt kansen voor al uw leden! Hoe kunt u hen helpen om deze te verzilveren?

Eén van de unieke USP’s van uw vereniging is het waardevolle netwerk. Halen uw leden momenteel het maximale resultaat uit het netwerk? Als u actieve en betrokken leden wilt realiseren, zult u eerst moeten inventariseren waar de interesses, wensen en behoeften liggen.

(more…)

De Elma Inspiration Day is een regelmatig terugkerend event met steeds een nieuw, inspirerend thema voor bestuurders, verenigingsmanagers en communicatieprofessionals van branche- en beroepsorganisaties.
Rik

Hoe creëren goede doelen loyale en actieve donateurs?

Het wordt voor goede doelen steeds lastiger om loyale en actieve donateurs aan zich te binden. Wat maakt een donateur loyaal? En welke loyaliteitsinstrumenten werken effectief hierbij? Rik Luttmer schets een duidelijk raamwerk en kleurt deze in middels praktijkvoorbeelden uit binnen en buitenland.

(more…)

Hoe zorgt KWF kankerbestrijding voor actieve en betrokken leden?
5915_EricaLoorendeJong_14april2016_vk

Praktijkcase: Op welke wijze creëert de NBA actieve en betrokken leden? Welke rol heeft de communicatiemix?

In 2015 is de communicatiemix van de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) volledig gerestyled. Erica vertelt wat de beweegredenen waren en wat voor effect dit heeft op ledenbinding.

(more…)

Nog niet aangemeld? Meld u nu gratis aan via marketing@elma.nl.
Nicole_van_Dinteren

Hoe creëert u actieve en betrokken leden en op welke wijze kunt u klant/lid waarde ontwikkelen?

Op welke wijze creëert u actieve en betrokken leden? Hoe zorgt u ervoor dat passieve leden uw ambassadeurs worden? Het begint met het inzichtelijk krijgen van de commitmentcurve en de loyaliteitsladder, zodat u weet wat de drijfveren van uw leden zijn.  Pas dan kunt u de “desires” omzetten in “needs”.

(more…)

Nicole van Dinteren is Marketing Consult en daarnaast sinds 1999 verbonden aan de Hogeschool Inholland als docent Marketing.
Klantenbinding

Vacature accountmanager Marktplaats

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en ondernemende  accountmanager Marktplaats.

(more…)

Voor inhoudelijke vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Silvèr Snoek of Trees van der Vaart, telefoon: (0226) 33 16 00.
Michiel van Overbeek over de ontwikkelingen in de media voor branche- en beroepsverenigingen.

Michiel van Overbeek over de ontwikkelingen in de media voor branche- en beroepsverenigingen.

‘Papieren media zijn veranderd van traditioneel naar exclusief en daarmee op de weg terug om opnieuw een belangrijk onderdeel te zijn van de communicatiemix.’

(more…)

''Communicatie van vandaag is precisiewerk geworden''
afbeelding_artikel_ZZakenMagNr34-20-21

Wim Zech, actief als ondernemer binnen ISN en Elmagroep

“Innovatie is meer dan voor de troepen uit lopen”
Internet Service Nederland B.V. is trendsetter op het gebied van mobiele marketing en commerciële videopresentaties. Het innovatieve internetmarketingbedrijf, gevestigd aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer, stelt maandelijks onder de naam taGGle zo’n 120.000 video’s samen voor haar klanten.

(more…)

“Innovatie is meer dan voor de troepen uit lopen”
inspiday

Kom ook naar Elma Inspiration Day!

Hoe creëert u actieve en betrokken leden? En hoe zorgt u ervoor dat passieve leden uw ambassadeurs worden? Inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en kennisdelen hierover: dat is de insteek van de Elma Inspiration Day op donderdag 6 april van 13.00 tot 17.00 uur. Deze dag wordt kosteloos aangeboden aan onze relaties.

(more…)

Meldt u nu aan voor de Elma Inspiration Day bij Dorine de Vries via marketing@elma.nl.
logoNBA

Accountantsdag 2016 ‘aangekleed’ door Elma Media

Scherpe presentaties en stevige debatten stonden deelnemers aan de Accountantsdag 2016 te wachten, in de RAI in Amsterdam. Een dag over vertrouwen in het bedrijfsleven, de overheid, NGO’s en de media, over de reputatie van de accountant en over de verwachtingen van de samenleving. Een enerverende dag, waaraan Elma Media –mediapartner van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) – een substantiële bijdrage leverde.

(more…)

Net als voorgaande jaren wierf Elma Media ook standhouders voor de Accountantsdag, waarmee Elma als verbindende factor partijen uit de sector met elkaar in contact bracht.
Screenshot_3

Meerwaarde vereniging in keiharde cijfers

Natuurlijk weet elke vereniging dat ze meerwaarde heeft voor leden, maar dat aantonen lijkt soms lastig. Niet voor het KVGO, de vereniging van en voor ondernemers in de communicatiebranche. Haar rapport ‘De Meerwaarde van het KVGO’ laat zien dat lid zijn van het KVGO bijzonder effectief is en concrete resultaten oplevert.

(more…)

In 2009 gaf het KVGO bestuur opdracht om voor de leden de toegevoegde waarde van het KVGO zichtbaar te maken.
aanzicht entree7

Het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa staat straks bij Airport Teuge

Centre4Moods B.V. gaat het eerste 3D geprinte gebouw van Europa realiseren! Dit baanbrekende pand zal naast het awardwinnende belevingshotel De Slaapfabriek worden gebouwd en zal als bijzondere vergaderruimte een mooie aanvulling worden op de bestaande faciliteiten.

(more…)

Wilt u ook investeren in dit baanbrekende project? Lees dan verder op onze website en investeer direct.