BNI

Hoe inspireert en informeert de BNI haar leden? Voor alle communicatiemiddelen verzorgt Elma de complete vormgeving, productie, exploitatie en verspreiding.

De BNI is de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Elma is sinds 1998 verantwoordelijk voor de  productie, vormgeving en distributie van de jaarlijkse special en het kwartaal vakblad. Ons gezamenlijke doel is dat de BNI media moet inspireren en informeren. Dit leidt de architecten tot een professionele uitoefening van het vak binnen de interieurarchitectuur.

In juni 2018 hebben de Nederlandse en Belgische beroepsvereniging van Interieurarchitecten hun eerste gezamenlijke magazine NOOK gelanceerd. Het doel van de BNI en AiNB is om op deze manier vakinhoudelijke diepgang te bieden. De interieurarchitecten uit Nederland en België vormen een gevarieerde groep professionals, van eenmanszaken tot grote architectenbureaus en van zakelijk tot particulier.

Exploitatie:

magazineElma exploiteert de complete mediaportfolio van de BNI en AiNB bestaande uit de website www.bni.nl en www.ainb.be, de bijbehorende digitale nieuwsbrieven, en het periodieke magazine NOOK .

Wij ontwikkelen media die ertoe doen voor de leden. Op deze manier kan de BNI haar leden bereiken, echte toegevoegde waarde bieden en kunnen wij de adverteerders binden. Alleen díe media leiden tot conversie voor zowel de opdrachtgever als de toeleverancier (de adverteerder).

Wij kunnen de BNI media op een rendabele manier uitbrengen door de inzet van ons salesteam met gespecialiseerde communicatie-adviseurs. Ons salesteam verbindt b2b ondernemingen met de leden van de BNI. Er zijn meer adverteerders aan de BNI media gebonden en een grotere kern van trouwe business partners voor de vereniging ontstaan. Wij zijn sparringpartner voor de adverteerders en helpen hen met een effectieve campagne.