ANKO

Nieuwsgierig naar de vernieuwde ANKO Kapperszaken? Elma heeft het ondernemersblad voor de kappers gerestyled en verfrist. Daarnaast verzorgen wij voor een groot deel de redactie, bijkomende fotografie en productie.

De ondernemende kappers van Nederland hebben zich verenigd in de ANKO. De ANKO komt op voor de collectieve en individuele belangen van haar leden.

Creatie:
diensten-online-marketing11 (1)In juni 2017 is de eerste, vernieuwde editie van ANKO Kapperszaken op de mat gevallen van 10.000 ondernemende kappers. Het ondernemersmagazine van de branchevereniging voor kappers heeft z’n titel behouden, maar is verder grondig door de wasstraat gegaan. Er wordt vooral gefocust op onderwerpen als marketing, collectieve belangenbehartiging, salonconcepten en consumentengedrag.

Elma is de mediapartner van de ANKO. Wij hebben het ondernemersblad voor de kappers gerestyled en verfrist. Daarnaast verzorgen wij voor een groot deel de redactie, bijkomende fotografie en productie.

Exploitatie:

magazineOm de kosten voor de ANKO te drukken, bieden wij de toeleveranciers een waardevol platform aan. Samen met de adverteerder wordt er een effectieve mediacampagne ontwikkeld om op het juiste moment onder de aandacht te komen bij hun doelgroep.

Klik hier voor het interview ‘Branchevereniging voor kappers restylet eigen magazine’ met Femke Vijn, communicatieadviseur van de ANKO.