AVS

Al jaren zorgen wij voor de succesvolle exploitatie van de AVS-media (Algemene Vereniging Schoolleiders). Benieuwd hoe wij dat doen?

De Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) is de vak- en beroepsorganisatie voor alle leidinggevenden in het speciaal-, basis- en voortgezet onderwijs: van adjunct-directeur en midden manager tot (bovenschools) directeur. De vereniging telt in totaal 5.000 leden.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Vanwege de veranderende informatiebehoefte van de leden hebben wij de AVS begeleid in de herpositionering van de jaaruitgaven. De agenda’s die naar alle schoolbesturen in het voortgezet en primair onderwijs werden gestuurd, zijn gemoderniseerd.

De jaargidsen zijn een inspirerend naslagwerk geworden dat het hele jaar door van grote praktische waarde is voor alle schoolleiders.

Exploitatie:

magazineElma verzorgt sinds 2004 de exploitatie van zowel de off- als de online communicatiekanalen. Deze bestaan uit een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief, 3 specials en het vakblad Kader Primair dat 10 keer per jaar verschijnt.

Elma heeft een dedicated AVS-salesteam samengesteld. Hierdoor hebben wij nieuwe adverteerders aan de AVS-media weten te binden en door laten groeien naar vaste adverteerders. De kring van adverteerders is verruimd en er is een brede en vaste kern business partners voor de vereniging ontstaan. Dit vergt sales investeringen, maar zorgt voor een hogere mate van continuïteit van de media inkomsten. In de AVS media leidde onze aanpak, ondanks een dalende advertentiemarkt, tot een inkomstenstijging van 35% in het afgelopen schooljaar.