BNA

Jaarlijks realiseren wij de exclusieve bewaaruitgave waarin de ontwikkelingen in de architectuur en binnen de BNA aan bod komen. Wij verzorgen de productie en de succesvolle cross mediale exploitatie van de BNA media en werven strategische partners en sponsoren voor de BNA. Benieuwd hoe wij dat doen?

Ruim 1200 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA, de Branchevereniging van Nederlandse Architectenbureaus. De BNA is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert.

Creatie
diensten-online-marketing11 (1)Architectenbureaus bieden toegevoegde waarde in de bouwsector, omdat zij in staat zijn complexe opgaven in een vroeg stadium te verbeelden, wensen van bewoners, gebruikers en opdrachtgevers te vertalen en te komen met slimme ruimtelijke oplossingen.

Om de ontwikkelingen binnen de architectuur en binnen de BNA inzichtelijk te maken, ontwikkelt Elma het BNA Architecten Jaarboek. Elma verzorgt de vormgeving, distributie en verspreiding van deze jaarlijkse uitgave. Daarnaast heeft ons ontwerpteam de digitale nieuwsbrief in een nieuw jasje gegoten. Met de aangepaste vormgeving kan de BNA haar leden nog beter informeren en inspireren.

Exploitatie:
magazineElma verzorgt al ruim 10 jaar de exploitatie van zowel de off- als de online communicatiekanalen. Deze bestaan uit een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief, www.bna.nl en de jaarlijkse uitgave.

Ook werven wij strategische partners en sponsoren voor de BNA. De strategische partners en sponsoren kunnen op structurele wijze de doelgroep architecten en overige event bezoekers informeren over producten en diensten.

Met ons dedicated salesteam hebben we nieuwe adverteerders aan de BNA-media weten te binden en waardevolle business partnerships gerealiseerd. Dit vergt sales investeringen, maar zorgt voor een sterk verbeterde continuïteit van de media inkomsten. In de BNA media heeft onze aanpak, ondanks een teruglopende advertentiemarkt en moeizame jaren in de bouw, tot een inkomstenstabilisatie geleid.