LBBO

Voor de LBBO (Landelijke Beroepsorganisatie van Begeleiders in het Onderwijs) verzorgt Elma zowel de exploitatie van alle media als die van events. Gezien onze ruime ervaring in het succesvol exploiteren van events is ook de tweejaarlijkse beurs Beter Begeleiden bij Elma ondergebracht.

De doelgroep is de begeleider in het primair onderwijs. Deze varieert van intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten tot en met beeldbegeleiders in primair onderwijs.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Om haar leden te informeren, inspireren en te verbinden met toeleveranciers heeft LBBO gekozen voor de full service media-exploitatie dienstverlening van Elma. Elma verzorgt het complete ontwerp- en productieproces van het magazine Beter Begeleiden.

Exploitatie:

magazineOm de LBBO leden te bereiken is het belangrijk dat we media ontwikkelen die aansluiten bij hun behoeften. Uit onderzoek blijkt dat de LBBO leden het magazine enorm waarderen en dat zij deze zelfs graag in een hogere frequentie willen ontvangen.

Doordat Elma verbinding legt tussen de LBBO als vereniging, hun leden en de toeleveranciers, kan de LBBO de stap maken om de frequentie daadwerkelijk te verhogen. Daarnaast verzorgt Elma de werving van standhouders voor de Beurs Beter Begeleiden.