NBOV

Al jaren zorgen wij voor de exploitatie van de NBOV-media (De Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging). Benieuwd hoe wij dat doen?

De Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV) zet zich in voor een goed ondernemersklimaat voor alle ambachtelijke Nederlandse brood- en banketbakkers in het midden- en kleinbedrijf.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Het ledenblad BakkersZaken verschijnt twintigmaal per jaar met het laatste nieuws binnen de bakkerijbranche. Om de leden te informeren over de relevante trends en ontwikkelingen realiseert Elma 2 keer per jaar de NBOVisie.

In deze special wordt thematisch ingezoomd op essentiële onderwerpen die bijdragen aan een succesvolle toekomst voor de ondernemers. Elma heeft de NBOV geadviseerd in de ontwikkeling van het redactionele concept voor deze special. Wij verzorgen de vormgeving, productie en verspreiding van de NBOVisie.

Exploitatie:

magazineOns dedicated salesteam maakt de NBOV media rendabel door toeleveranciers een waardevol platform te bieden binnen de branche. Wij  hebben de adverteerderskring uitgebreid en weten te binden. Wij zoeken continu naar nieuwe commerciële mogelijkheden om de media zo relevant en interessant mogelijk te maken voor adverteerders.

In de NBOVisie kunnen toeleveranciers nu met  ‘branded content’ hun product of dienst op een journalistieke manier presenteren, mits deze content voldoet aan de kwaliteitsnormen van de redactie en inhoudelijk relevant is voor de doelgroep.