NMT

Als mediapartner verzorgen wij de productie en acquisitie van het magazine. Hierdoor worden de kosten van de uitgave geneutraliseerd. Benieuwd hoe we dit doen?

Brancheorganisatie NMT (Netherlands Maritime Technology) behartigt de belangen van de aangesloten lidbedrijven (scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners), biedt professionele ondersteuning bij projecten en voert onafhankelijke onderzoeken uit.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Elma is de mediapartner van de NMT. In samenwerking met de NMT, brengt Elma het Netherlands Maritime Technology Magazine uit. Het blad bevat interviews, dossiers en reportages over de thema’s van de NMT: Trade, Innovation en Human Capital.

Exploitatie:

magazineWij kunnen het vakblad van de NMT op een rendabele manier uitbrengen door de inzet van ons salesteam met gespecialiseerde communicatie-adviseurs. Ons salesteam verbindt b2b ondernemingen met de leden van de NMT. Er zijn meer adverteerders aan de NMT media gebonden en een grotere kern van trouwe business partners voor de vereniging is ontstaan. Wij zijn sparringpartner voor zowel de adverteerders als voor de vereniging.