NVC

Elma maakt ieder jaar een special voor de NVC waarin de trends en ontwikkelingen binnen de verpakkingswereld uitgelicht worden. Hiervoor verzorgt Elma de opmaak, productie, verspreiding en de commercie van de special.

NVC is de vereniging die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. De NVC-lidbedrijven zijn retailers, fabrikanten van FMCG-producten, leveranciers van verpakkingsmaterialen of verpakkingsmachines en dienstverleners (design, testen, vakbeurzen, etc..).

Creatie

De NVC special is een jaarlijkse publicatie waarin de laatste wereldwijde trends op het gebied van verpakking vermeld staan. Deze special is gericht op de internationaal georiënteerde professionele lezersgemeenschap in een tweetalig format (Nederlands en Engels). Wij verzorgen de vormgeving, productie en verspreiding.

Exploitatie

ExploitatieWij verzorgen de exploitatie van deze special. Door inkomsten te genereren voor de NVC kan de NVC haar leden bereiken en echte toegevoegde waarde bieden.

Ons salesteam verbindt b2b ondernemingen met de leden van de NVC. De afgelopen jaren hebben wij een grotere kern van trouwe business partners voor de vereniging gerealiseerd. Wij zijn zowel de sparringpartner voor de vereniging als voor de adverteerder en helpen hen met een effectieve campagne.