NVDO

Speciaal voor de onderhoudsprofessionals ontwikkelt Elma de NVDO Maintenance Academy, het meest complete bij- en nascholingsaanbod, voor de onderhoudsprofessionals. Daarnaast heeft Elma een jubileumspecial ontwikkeld voor het 50 jarig bestaan. Voor deze communicatiemiddelen verzorgen wij de exploitatie, conceptontwikkeling en productie.

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is de toonaangevende brancheorganisatie die ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud betrokken zijn.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Elma heeft voor de NVDO een exclusieve jubileumuitgave ontwikkeld van concept tot eindproduct. In ‘Dit is de kracht van de NVDO’ wordt de netwerkfunctie van de NVDO in optima forma in beeld gebracht. Omdat veel van de NVDO leden visueel ingesteld zijn, hebben we hier ruimschoots rekening mee gehouden in het ontwerp.

Om hen te inspireren en te informeren, hebben wij een bijzonder creatief concept ontwikkeld: een beeldenboekje en een tekstenboekje zijn in elkaar geweven. Daarnaast ontwikkelt Elma jaarlijks de NVDO Maintenance Academy. Dit is het meest complete bij- en nascholingsaanbod voor 6.000 onderhoudsprofessionals in Nederland. Het vakblad Asset Management, dat twee keer per jaar verschijnt, wordt door Elma ontworpen en geproduceerd.

Exploitatie

magazineAl jaren exploiteert Elma met succes de NVDO media. Elma heeft een dedicated NVDO-salesteam samengesteld. Hierdoor hebben wij nieuwe adverteerders aan de NVDO-media weten te binden en door laten groeien naar vaste adverteerders. De kring van adverteerders is verruimd en er is een brede en vaste kern business partners voor de vereniging ontstaan.

Daarnaast zoeken wij continu naar nieuwe commerciële mogelijkheden om de media zo relevant en interessant mogelijk te maken voor adverteerders. Dit heeft er in de lustrumuitgave toe geresulteerd dat toeleveranciers middels branded content hun product of dienst op een journalistieke manier kunnen presenteren, mits deze content van kwalitatief hoogwaardig niveau is.