NVRD

Speciaal voor de NVRD heeft Elma een nieuwe corporate identity ontwikkeld waarbij de roots niet uit het oog verloren zijn. Tevens verzorgen wij de succesvolle exploitatie van het NVRD platform. Benieuwd hoe wij dat doen?

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.

Creatie:

Speciaal voor de NVRD hebben wij een nieuwe corporate identity ontwikkeld. Met deze frisse moderne uitstraling is de NVRD helemaal van deze tijd en geeft zij een knipoog naar het verleden die de historie van de vereniging vertelt.

Exploitatie:

Binnen Elma heeft ons dedicated salesteam dagelijks contact met organisaties en bedrijven die relevant zijn voor deze sector. Samen met de adverteerder wordt er een effectieve mediacampagne ontwikkeld om op het juiste moment onder de aandacht te komen bij duizenden accountants.

De mediamix bestaat uit het vakblad GRAM, nvrd.nl en een daarbij behorende digitale nieuwsbrief en de diverse events. De afgelopen jaren hebben wij de adverteerderskring uitgebouwd. Dit leidde ondanks een dalende advertentiemarkt tot een inkomstenstijging voor de NVRD.