NVS-NVL

Hoe inspireert en informeert de NVS-NVL haar leden? Met een door Elma ontwikkelde en gemoderniseerde communicatiemix! Naast het ontwikkeling en exploitatie van de NVS-NVL-media verzorgt Elma ook de stand werving voor de Dag van de Zorgcoördinator.

De NVS-NVL is de onderwijsvereniging in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs voor decanen, mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinatoren.

Communicatiestrategie:

diensten-strategie11-75x75Wij hebben de NVS-NVL geadviseerd en begeleid in de communicatiestrategie. De rol van elk communicatiemiddel verandert. Om deze reden is de communicatiemix van de NVS-NVL onder de loep genomen. Dit heeft geresulteerd in aangepaste redactionele formule en vormgeving.

De inhoud is thematischer geworden en betreft vooral achtergrondinformatie. Het nieuws is vrijwel geheel uit de uitgave verdwenen en wordt nu verspreid via de website en de digitale nieuwsbrief. Om de leden te blijven informeren is de frequentie van de digitale nieuwsbrief verhoogd.

Creatie:
diensten-online-marketing11 (1)
Elma verzorgt het gehele productieproces van het vakblad Bij de Les. Van vormgeving tot en met productie en distributie.

Exploitatie:
magazine
De gehele NVS-NVL mediamix wordt sinds 2014 succesvol door Elma geëxploiteerd. De adverteerderskring is uitgebouwd en ruimschoots verdubbeld.

Elma maakt ook evenementen rendabel voor opdrachtgevers. Voor het succesvolle evenement ‘Dag van de zorgcoördinator’ van de NVS-NVL verkopen wij de standruimte.