Binnenvaart

Benieuwd op welke wijze wij al ruim 25 jaar de zeer gewaardeerde media van Vereniging De Binnenvaart vormgeven, produceren en realiseren?

Vereniging De Binnenvaart is al 25 jaar één van de grootste en meest actieve verenigingen in de binnenvaart. De vereniging streeft ernaar de historie van rederijen en particuliere vaart te behouden. Daarnaast worden ook het heden en de toekomst van de Rijn- en binnenvaart niet vergeten.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Elma verzorgt de totale cross mediale mediaportfolio van Vereniging De Binnenvaart bestaande uit een periodiek magazine dat zes keer per jaar verschijnt, twee jaarlijkse specials, de jaarlijkse binnenvaartkalender en de website.

Elma verzorgt de complete vormgeving, productie en verspreiding van deze media. De media dragen het maritieme gedachtegoed uit en voorzien daarmee in de behoeften van de leden.

Exploitatie:

magazineHet salesteam van Elma is verantwoordelijk voor de exploitatie van deze media. Zo zorgen we er samen voor dat de media van Vereniging de Binnenvaart al vijfentwintig jaar bestaansrecht heeft.